Notícies i comunicats

22/12/2014

"Cívics amb la llengua" o com conèixer millor la ciutat

Els participants de la gimcana, organitzada per la Xarxa de Centres Cívics de Girona i el Consorci per a la Normalització Lingüística, hauran de respondre vuit butlletes amb preguntes que trobaran repartides en els vuit centres cívics de la ciutat

Engrescar els gironins a conèixer millor la seva ciutat; aquest és l’objectiu de “Cívics amb la llengua”, una proposta que ha organitzat el programa Voluntariat per la llengua (VxL) del Centre de Normalització Lingüística (CNL) i la Xarxa de Centres Cívics de Girona, que enguany celebra els 25 anys. La gimcana, oberta a tota la ciutadania, està concebuda per participar en parella, ja que inicialment va ser dissenyada per a les parelles lingüístiques del VxL.

Les parelles participants hauran de visitar cadascun dels vuit centres cívics de la ciutat on trobaran una bústia amb una butlleta amb tres preguntes que hauran de respondre. Quan es tinguin les 24 preguntes respostes, s’hauran de portar al Centre de Normalització Lingüística de Girona (c. Ciutadans, 18). Per participar-hi no cal lliurar les vuit butlletes, però guanyarà la parella que hagi respost el major nombre de preguntes correctament.

Amb “Cívics amb la llengua” es vol aconseguir un millor coneixement de la ciutat, dels centres cívics i dels barris on estan ubicats, i de la llengua i l’entorn, un dels objectius principals del CNL i el Voluntariat per la llengua.

Els premis als que podran optar els participants guanyadors consisteixen en dues tauletes digitals, dos cursos gratuïts en un centre cívic i dos lots de llibres i el termini per poder-los aconseguir finalitza el 30 de gener de 2015.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)