Notícies i comunicats

22/12/2014

Es posa en funcionament un nou tancat per a gossos a Vila-roja i Mas Ramada

Aquests dies s'ha col·locat la senyalització de les normes en tots els espais de la ciutat delimitats per passejar els gossos deslligats

Font: Ajuntament de Girona

Aquesta setmana s’ha posat en funcionament un nou tancat per a gossos als barri de Vila-roja i Mas Ramada. Concretament, aquest espai és de 500 metres quadrats i es troba a la zona verda situada a la cantonada entre el carrer del Barranc i el carrer del Grup Vila-roja. Amb aquest, ja hi ha quatre espais tancats per passejar gossos a la ciutat, a més dels del parc del Migdia, de la Devesa i de la zona del Mas Masó.

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Jordi Fàbrega, aquest tancat “dóna resposta a una petició de les associacions de veïns de Vila-roja i Mas Ramada i a una demanda dels propietaris de gossos de Girona per poder tenir més espais delimitats per deixar gossos deslligats a la ciutat”.

Aquests últims dies s’ha instal·lat també a tots els tancats per a gossos de la ciutat la senyalització amb les normes d’aquests espais. La normativa aplicable en aquestes zones continua essent l'Ordenança municipal de protecció, control i tinença d'animals exceptuant el fet de poder tenir el gos deslligat. Per tant, dins d'aquests recintes continuarà essent obligatori l'ús de morrió en cas de gossos perillosos o l'obligatorietat de recollir els excrements, entre d'altres.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)