Notícies i comunicats

29/12/2014

L'Ajuntament de Girona compleix el 100% dels indicadors de transparència de la UAB

La ciutat es converteix en el primer municipi de les comarques gironines que aconsegueix la màxima puntuació segons aquest estudi

Font: web Infoparticipa

L’Ajuntament de Girona ha aconseguit aquest mes de desembre complir el 100% dels indicadors de transparència que marca Infoparticipa, producte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona. D’aquesta manera, Girona es converteix en el primer municipi de les comarques gironines que aconsegueix el 100% d’aquests indicadors de transparència i el 21è de Catalunya. De les capitals de demarcació catalanes, Girona s’afegeix a Tarragona i Lleida amb el 100% dels indicadors complerts.

L’estudi té com a finalitat avaluar la qualitat i la transparència de la comunicació pública local i inclou un total de 41 aspectes relacionats amb aquest àmbit, com ara informació relativa als representants polítics del consistori, la gestió –i la informació de la gestió- dels recursos col·lectius de l’Ajuntament o les eines que s’ofereixen per a la participació ciutadana en el control democràtic.

Per a més informació consulteu el web: http://mapainfoparticipa.com

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)