Notícies i comunicats

23/12/2014

Blaumut presentarà el seu segon disc al Festival Strenes de Girona, l'11 d'abril de 2015 a la sala gran de l'Auditori de Girona

Aquest és el segon concert que presenta l'Strenes, després d'haver anunciat el seu concert inaugural, que serà l'estrena de la "Gira 40 anys" de la Companyia Elèctrica Dharma.

Blaumut és un grup de pop que fusiona folk, música clàssica i cançó d’autor que va debutar l’any 2012 amb el disc El turista (Picap), que contenia dues joies sonores que els han fet coneguts arreu del territori: “Pa amb oli i sal” i “Bicicletes”. Actualment Blaumut està grabant i produint nou disc a Cervera que veurà la llum al mes de març de 2015.

Blaumut és el segon grup confirmat a la tercera edició del Festival Strenes. La relació entre el grup i el festival és molt especial. Blaumut va ser un dels artistes que va actuar a la primera edició a la secció “El que vindrà” quan començaven a fer els seus primers concerts. Dos anys més tard tornen com a grup consolidat a la secció “Strenes” presentant el seu nou disc a la Sala Monsalvatge de l’Auditori de Girona, un dels espais més emblemàtics del Festival.

Aquest concert de Blaumut serà just l’endemà de la inauguració de la tercera edició de l’Strenes, que protagonitza la Companyia Elèctrica Dharma en el seu primer concert de la gira especial que faran per commemorar el seu 40 aniversari.

Les entrades estan ja estan a la venda a través del web www.festivalstrenes.cat.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)