Notícies i comunicats

30/12/2014

El sisè número de la revista "Girona Cultura" parla de les novetats culturals per als primers mesos del 2015

La publicació inclou també la programació per a aquest Nadal i els avantatges del nou Club Girona Cultura, entre altres temes destacats del panorama cultural gironí

Imatge parcial de la portada

Ja ha sortit al carrer el darrer número de la revista Girona Cultura. En aquesta sisena edició de la publicació, destaquen la informació sobre la programació de les activitats culturals per al final d’aquest any i l’inici de l’any vinent, ja que incorpora les propostes nadalenques i les propostes per als mesos de gener i febrer del 2015. A més, també inclou informació sobre el nou Club Girona Cultura i els avantatges que comporta. 

La revista té una tirada de 15.000 exemplars i està estructurada en diferents temàtiques: tradicions, teatre, literatura, cançó, música, equipaments, societat, cinema i llengua, a més d’incloure uns darrers apartats, anomenats "La tria", “Els espais” i “Les exposicions”, en els quals hi ha una agenda i una relació de les activitats culturals a la ciutat. La publicació es pot trobar en diferents ubicacions turístiques i als equipaments culturals de la ciutat.

Podeu consultar la revista des del següent enllaç: http://issuu.com/ajuntament_girona/docs/gironacultura_06/0

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)