Notícies i comunicats

30/12/2014

L'Espai Marfà presenta la programació d'activitats musicals del primer semestre de 2015

Una programació amb activitats diverses que incideixen en la formació i divulgació i tallers per promoure la pràctica musical

L’Espai Marfà, conjuntament amb la Casa de la Música Salt-Girona i la secció de Joventut presenta una programació de 38 activitats amb la música com a eix central que incideix en la formació i divulgació a més de tallers per fomentar la pràctica musical entre la ciutadania.
Una programació que opta per la consolidació de cicles endegats com el cicle de documentals musicals amb 5 noves projeccions de factoria local i catalana, les Sessions LP - el cicle d’audicions comentades amb 3 noves dates dedicades a Public Enemy, Bruce Springsteen i Camarón -, Buc obert - concerts a l’Espai Marfà -, el 360FEST - festival de grups de música d’instituts de secundària. A més dels cicles, cal destacar dos aspectes més: els noms propis de la programació de tallers i activitats amb Alguer Miquel (Txarango), Lluís Gavaldà (Els Pets), Llibert Fortuny, Ruben Sierra (La Pegatina), Slixs, ... i la implicació creixent de socis organitzadors i col·laboradors destacant especialment les aportacions a la programació d’EUMES i dels festivals de la marca Girona, Ciutat de Festivals.


Tota la informació sobre les activitats i inscripcions a:
www.girona.cat/marfa

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)