Notícies i comunicats

02/01/2015

Diari de Girona: "Èxit de la Sant Silvestre a Girona"

Jonathan Romero i Jessica Andrews es van imposar a la tradicional cursa per acomiadar l'any.

Foto de l'Ajuntament de Girona

Notícia publicada al Diari de Girona el dijous 1 de gener de 2015.

"Prop de 2.000 esportistes van participar ahir a la cursa i minicursa Sant Silvestre de Girona, que van arribar a la desena i cinquena edició respectivament. Amb aquestes xifres s´han assolit els objectius marcats pels organitzadors, Ajuntament de Girona i Club Atletisme Girona, d´arribar als 1.700 atletes en la categoria adulta i de superar les inscripcions de l´edició passada en les minicurses. En aquestes darreres, hi van participar uns cinquanta infants més que l´any passat.

L´èxit en les inscripcions per a la cursa es va fer patent amb el fet que es van haver de tancar el diumenge 28 de desembre, un dia abans del que estava fixat. La cursa Sant Silvestre tanca el calendari anual de curses i marxes populars que es porten a terme a Girona.

Tal com és tradicional, l´alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora d´Educació i Esports, Isabel Muradàs, van assistir a les sortides de les minicurses i a la sortida de la cursa Sant Silvestre (de 5 km). Totes amb sortida i arribada al Pavelló Municipal Girona - Fontajau."
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)