Notícies i comunicats

13/01/2015

Obert el procés d'inscripció per participar a la Setmana de la Moda

Tots aquells dissenyadors o marques que vulguin veure les seves creacions desfilant a les passarel·les de Gimoda ja poden presentar les seves candidatures fins al 23 de gener.

Des d’ahir dilluns 12 fins al 23 de gener tots aquells emprenedors que busquin l’oportunitat de presentar el seu art tèxtil al món poden inscriure’s a la 1a Setmana de la Moda de Girona adjuntant una mostra d’un dels seus looks confeccionat amb els papers de la sol·licitud. Els 11 looks restants de la col·lecció es podran presentar en suport audiovisual o fotogràfic.

Un jurat s’encarregarà de seleccionar els 12 dissenyadors escollits per a les diferents desfilades sota uns criteris de qualitat, singularitat i vinculació amb el territori. La comissió del jurat estarà composta per dissenyadors, professors de disseny i confecció, estilistes i altres membres especialitzats en el sector de la moda i el tèxtil.

A més, cal recordar que l’Ajuntament de Girona, que dóna suport i col·labora activament amb la iniciativa, becarà a tots aquells dissenyadors seleccionats per tal de sufragar el preu de la quota de participació, que es reduirà de 350 euros a 180.

D’entre els 12 dissenyadors participants, s’atorgarà un premi a la millor desfilada valorat en 5.400 euros, que consistirà en difusió mediática, una sessió de fotografies professional per a la creació de la imatge 2015 de la seva col·lecció, creativitat i disseny d’un catàleg i la promoció dins de totes les activitats d’Agimod a nivell de showrooms, desfilades i actes promocionals durant tot un any.

Es pot consultar la pàgina web de Gimoda per a informació més detallada i per accedir a la documentació d’inscripció a www.gimoda.cat.

Gimoda se celebrarà els dies 18, 19, 20 i 21 de març de 2015.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)