Notícies i comunicats

05/06/2019

Catorze joves estudiants de l'Escola de Música Moderna del Gironès protagonitzen l'obra "Dones, el musical"

L'espectacle es podrà veure demà, a les 20.30 h, al Teatre Municipal de Girona.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i els directors artístics i musicals del projecte, Montserrat Cristau i Eduard Prats, han presentat aquest matí l’espectacle Dones, el musical, que s’impulsa des de l’Escola de Música Moderna del Gironès (EMMG). L’obra es va estrenar divendres passat, dia 31 de maig, al teatre El Canal de Salt i es podrà tornar a veure dema, dijous, 6 de juny, a les 20.30 h al Teatre Municipal de Girona demà.

Dones, el musical és el resultat del Taller de Musicals del curs 2018-2019 de l’EMMG i la tercera obra de teatre musical que es produeix des del centre. El 2016 des de l’escola es va presentar On blue, en el marc del Black Music Festival, i l’any passat es va estrenar el musical A bit of Broadway. Aquest és el cinquè curs que des de l’escola s’ha implantat aquest programa mutidisciplinari adreçat a nois i noies d’entre 13 i 17 anys que tenen inquietuds cap al teatre musical.

“Es tracta d’una oportunitat per gaudir de la música i de l'art a la ciutat que combina alguns dels elements més destacats pels quals apostem, és a dir, la formació, la creació i l'exhibició, a més de la interacció amb altres agents de la ciutat i la generació de nous públics”, ha destacat el regidor Carles Ribas.

L’espectacle, que tractarà temes com la pressió per la bellesa o el medi ambient, serà interpretat per catorze joves del Taller de Musicals i comptarà amb una orquestra formada per 25 músics, que seran membres del professorat i l’alumnat de l’EMMG. La idea original i la direcció artística és de Montserrat Cristau; la dramatúrgia i la direcció escènica és de Jordi Subirana i Cristina Cervià, i la direcció musical d’Eduard Prats.

Es pot consultar més informació del projecte al web www.emmg.info  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)