Notícies i comunicats

12/06/2019

L'Aula d'escriptura de Girona tanca el curs amb una lectura de textos de l'alumnat i comença la campanya promocional d'inscripcions pel curs vinent

L'acte tindrà lloc el proper dijous, 13 de juny, a les 18 h, a l'Auditori de La Mercè. Les inscripcions pel curs 2019-2020 començaran a partir de l'1 de juliol.

L’Aula d’escriptura de Girona tanca el curs amb una lectura de textos de l’alumnat el proper dijous 13 de juny, a les 18 h, a l’Auditori de la Mercè. Al mateix moment, s’iniciarà la campanya promocional d’inscripcions per al curs 2019-2020, que enguany ha dissenyat Marta Montenegro fent una al·lusió a l’“addicció sana” de totes les persones que volen escriure. Les inscripcions per al curs 2019-2020 es poden fer a partir de l’1 de juliol a través del web www.girona.cat/inscripcions

L’Aula d’escriptura és un espai obert a tothom a qui li agradi escriure perquè pugui trobar i compartir l’afició per l’escriptura i millorar les seves habilitats a l’hora d’enfrontar-se al full en blanc. Ja fa uns anys que l’Aula omple un forat formatiu en escriptura i lectura que hi havia a la ciutat. Gràcies al seu èxit, ja són gairebé 900 els alumnes que han acabat la seva etapa formativa a l’Aula.

Publicació a la “Revista de Girona”

Amb l’objectiu de continuar impulsant l’alumnat en l’escriptura, l’Aula organitza monogràfics formatius i busca plataformes perquè els sigui més senzill publicar allò que escriuen. En aquest sentit, la Revista de Girona, de la Diputació de Girona, i el Centre Cultural la Mercè, a través de l’Aula d’escriptura i de l’Escola Municipal d’Art, han establert una col·laboració per tal que textos d’alumnes de l’Aula es publiquin a la revista a partir de la propera tardor i, a més, estiguin il·lustrats per alumnes del curs de dibuix de l’EMA.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)