Notícies i comunicats

25/06/2019

El Servei Municipal d'Ocupació organitza una nova xerrada del projecte Ocupacions amb Opcions

Sessió oberta a persones interessades en treballar al Sector de la Construcció. El dia 12 de Juliol, de 10 a 11h.

Segons l'informe de la Comissió Europea que revisa l'evolució del mercat laboral en el conjunt de la UE, durant l'últim trimestre del 2018, la creació de llocs de treball va continuar a l'alça però amb un repunt especial del sector de la construcció.

Les xifres mostren com, al conjunt de la Unió Europea, aquest sector ha marcat el creixement interanual més gran des del quart trimestre del 2007. A més, és el sector que supera la resta en l'expectativa de creació d'ocupació de cara a aquest 2019, segons les mateixes xifres de la Comissió Europea.

Segons les dades d’atur registrat a Girona ciutat el març del 2019, el sector de la construcció té una variació de -15,54% respecte a l’any anterior. Per tant, el nombre de persones aturades ha disminuït i s’evidencia que s’han incrementat les opcions d’ocupació en aquest sector.

És per això que el Servei Municipal d’Ocupació durà a terme el proper 12 de juliol una xerrada oberta a totes aquelles persones interessades en treballar en el sector de la construcció, amb l’objectiu de facilitar tota aquella informació que pugui ser d’interès per contribuir a la seva incorporació a aquest sector.

La xerrada forma part del projecte “Ocupacions amb Opcions”, i tindrà lloc al mateix Servei Municipal d’Ocupació de 10 a 11 hores. Es parlarà sobre la situació actual del sector: perfils més sol•licitats, requisits d'accés i condicions laborals (tipus de contractes, horaris, salaris, acreditacions professionals, etc.). També s’informarà sobre l'oferta formativa de la Unió d'Empresaris de la Construcció (UEC) i es comptarà amb la participació d’una empresa agremiada que podrà donar el seu punt de vista sobre la situació i el funcionament del sector.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)