Notícies i comunicats

25/06/2019

L'Estació Espai Jove oferirà tot l'estiu un espai d'estudi assistit per a estudiants de batxillerat de la ciutat

Les sessions seran obertes i gratuïtes i es faran els dimarts i els dijous dels mesos de juliol i agost.

L’Estació Espai Jove oferirà un any més un espai d’estudi assistit per a estudiants de batxillerat de la ciutat durant l’estiu. L’equipament municipal, que està especialitzat en donar eines al jovent per afrontar amb garanties aquells moments en què han de prendre decisions transcendents per al seu futur, ha engegat aquesta aula amb l’objectiu de donar facilitats a les persones joves de Girona per tenir èxit en els seus estudis.

Els dimarts i dijous dels mesos de juliol i agost, de 10 a 13 h, L’Estació Espai Jove oferirà de forma oberta i gratuïtament aquest punt d’estudi dissenyat per afavorir la seva formació personal centrat en les actituds, els hàbits i les habilitats personals. Aquest espai està dirigit bàsicament a l’alumnat que han de recuperar alguna assignatura al setembre o que han de preparar la selectivitat. L’estiu passat van passar per aquest espai de suport a l’estiu una cinquantena de joves.

L’alumnat participant tindran el suport de dos professores i també de voluntariat de l’Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la Universitat de Girona.

L’activitat comença la setmana vinent i per participar-hi cal apuntar-s’hi directament a través del sistema d’inscripcions en línia de la pàgina web: www.girona.cat/estacio
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)