Notícies i comunicats

26/06/2019

L'Ajuntament de Girona fa un reconeixement a l'alumnat amb les millors notes de 4t d'ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà dels centres educatius de la ciutat

L'alcaldessa Marta Madrenas va presidir ahir a la tarda els actes d'homenatge, que van tenir lloc al Saló de Plens del consistori i al Saló de Descans del Teatre Municipal.

L’Ajuntament de Girona va fer ahir a la tarda el tradicional acte de reconeixement a l’alumnat amb les millors notes de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà dels centres educatius de la ciutat. Amb aquesta iniciativa, que ja fa 10 anys que es porta a terme, es vol agrair als i a les alumnes l’esforç i la constància en els seus estudis i fer extensiu aquest agraïment als seus tutors i tutores.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va participar i va presidir els dos actes en què es va dividir el reconeixement: per un costat, l’homenatge a les millors notes de 4t d’ESO, que va tenir lloc al Saló de Plens del consistori, i, per l’altre, l’homenatge a les millors notes de batxillerat i cicles formatius, que va tenir lloc al Saló de Descans del Teatre Municipal. El jove Aythami Soto Rodríguez va explicar la seva experiència com a divulgador científic en l’acte de les notes de 4t d’ESO, mentre que l’estudiant de Ciències Ambientals i Biologia de la Universitat de Girona i impulsor del moviment Fridays for Future a Girona, Lucas Barrero, va participar en el reconeixement a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius.

“Ens sentim profundament orgullosos per la feina que heu fet i us hi heu de sentir també vosaltres. Amb responsabilitat i esforç, heu aconseguit els vostres objectius. Us animo a seguir igual, amb passió, compromís i sense por, per poder tirar endavant els vostres projectes, siguin els que siguin”, va ressaltar l’alcaldessa Marta Madrenas, que va fer també un agraïment especial a la comunitat educativa de la ciutat i a les famílies dels nois i noies homenatjats.

L’alumnat de 4t d’ESO al qual es va fer el reconeixement ahir a la tarda va estar el següent: M. Tanous (Escola Bell-lloc del Pla), N.Y. Peracaula (Escola La Salle-Girona), A. I. Samoylenko (Escola Les Alzines), I. Calvo (Escola Maristes Girona), M. Sunyer (Escola Montessori Palau), J. Moner (Escola Vedruna), A. Valverde i M. Ortega (FEDAC Sant Narcís), L. Blanco, J. Calabuig i A. Kolkman (Institut Carles Rahola), I. Pujiula (Institut Jaume Vicens Vives), N. Fanals (Institut Montilivi), S. Saulina (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), N. Urgell (Institut Santa Eugènia), A. Savenko (Institut Santiago Sobrequés), E. García (Institut Ermessenda) i P. Gibert (Montjuïc International School).

Pel que fa a les millors notes de batxillerat, els i les alumnes que van rebre el reconeixement ahir a la tarda van estar els següents: A. Soriano (Escola Bell-lloc del Pla), A. Planella i E. Bagué (Escola La Salle Girona), M. Arumí, M. Planchart i M. Gargallo (Escola Les Alzines), M. Bosch (Escola Maristes), A. Gran (Escola Montessori Palau), N. Planella i C. Villarroya (Escola Vedruna), C. Ros (Institut Carles Rahola), M. Torrecillas (Institut Jaume Vicens Vives), H. B. Cabello (Institut Montilivi), J. Granés (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), S. Belmonte (Institut Santa Eugènia), J. Freixas (Institut Santiago Sobrequés) i A. Manuylov (Montjuïc International School).

Per últim, l’alumnat de cicles formatius de grau mitjà que va rebre el reconeixement per les millors notes va estar D. D’Alessandro Suárez (Escola La Salle Girona), A. López (Institut Escola Hostaleria i Turisme), J. Regalado (Institut Montilivi), I. Ouargal (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), M. Camps (Institut Santa Eugènia), L. Ferreiro (Escola Tècnica de Girona) i L. Garcia-Anton (FEDAC Sant Narcís).

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música Núria Rodríguez (trombó) i Oriol Besa (tuba), acompanyats pel professor Josep Tro, van amenitzar els dos actes.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)