Notícies i comunicats

14/11/2017

El Ple de l'Ajuntament de Girona dóna llum verd a l'aprovació inicial del Pla Especial de la Devesa

L'obertura del parc cap al riu Ter i la seva reordenació són els aspectes més destacats del pla, que avui ha passat el primer tràmit cap a la seva aprovació.

El ple de l’Ajuntament de Girona ha donat llum verd a l’aprovació inicial del Pla Especial de la Devesa. Els aspectes més destacats d’aquesta primera fase són l’obertura del parc cap al riu Ter, i la reordenació dels diferents espais amb l’objectiu que la ciutadania pugui gaudir d’un parc viu i amb activitats. Mantenir l’estructura històrica del parc, també és un dels aspectes rellevants.

Les aportacions rebudes en els processos participatius es troben a la base d’aquesta primera aprovació, que ha permès que a partir d’ara es puguin seguir definint les activitats que ha de tenir definitivament la Devesa. “Volem que aquest projecte tingui continuïtat perquè es pugui anar executant amb el pas del temps i perquè tota la feina que s’ha fet fins ara es pugui anar desenvolupant ”, ha manifestat el regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà, Narcís Sastre.

L’aprovació inicial del pla s’ha votat de manera extraordinària al ple a causa de la rellevància que hi dóna l’equip de govern, ja que aquest tràmit ordinàriament es porta a Junta de Govern Local. Després d’aquesta aprovació inicial, es continuarà el tràmit amb l’aprovació provisional, si s’escau, que també haurà de votar-se a ple i finalment tindrà lloc el tràmit d’aprovació definitiva.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)