Notícies i comunicats

24/04/2019

Girona acollirà aquest cap de setmana la tercera edició de la Festa Major de l'Strenes

L'activitat tindrà lloc divendres i dissabte a la plaça de Catalunya, des de la tarda fins a la matinada.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas; del director del Festival Strenes, Xavi Pascual; ha presentat aquest matí la Festa Major de l’Strenes d’enguany. També han assistit a l’acte el president de la Federació Catalana de Càmpings, Miquel Gotanegra; la presidenta de la Federació Catalana del Voluntariat Social, Maria Solés, i el president de l’Eix Centre Comercial de Girona, Josep M. Nogué, com a representants de les entitats col·laboradores del festival.

La tercera edició de la iniciativa tindrà lloc aquest divendres, a partir de les 19 h, i dissabte, a des de les 17 h fins a les 24 h, a la plaça de Catalunya, i comptarà amb concerts gratuïts dels grups Joina, Lildami, Delafé i Buhos el dia 26, i d’Aliena, Balkan Paradise Orchestra, Joan Garriga i Iseo & Dodosound with the Mousehunters el dia 27. Com és habitual, l’activitat es complementarà amb una oferta gastronòmica diversa, un espai de chill out al voltant de la plaça i la fira del voluntariat, que tindrà lloc dissabte a la tarda.

La celebració de la Festa Major de l'Strenes comportarà també afectacions circulatòries a l’entorn de la plaça de Catalunya durant els dies 25, 26, 27 i 28 d’abril. En aquest sentit, el vial central quedarà tancat des de dijous, a les 8 h, fins diumenge, a les 10 h. A més, des de les 16 h del divendres a les 6 h del dissabte, i de les 16 h del dissabte a les 6 h del diumenge, quedaran tancats el vial est, el vial central i els accessos a la plaça de Catalunya des de la Gran Via de Jaume I. Al llarg d’aquests dies també es prohibirà l’estacionament de vehicles en els diversos vials de la plaça. Podeu consultar totes les afectacions de trànsit al web www.girona.cat/incidencies

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)