Notícies i comunicats

03/05/2018

L'Ajuntament de Girona mostrarà en un plànol interactiu l'estat de les obres a la ciutat

Es donarà informació diversa de cada projecte, com l'origen, l'estat, el tipus d'obra, la data d'inici o el pressupost.

L’Ajuntament de Girona ha posat avui en funcionament un nou plànol interactiu que mostra l’estat dels projectes d’obres a la ciutat. L’eina estarà disponible al web municipal a través de l’enllaç http://terra.girona.cat/vu/actuacions_urbanisme/ i a l’aplicació gratuïta per a dispositius mòbils Girona app.

El plànol geolocalitza les diferents obres que es porten a terme a la ciutat i que estan coordinades des de l’Àrea d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona. De cada projecte, se n’indica l’origen; l’estat (en tràmit administratiu, en execució o finalitzat); el promotor; el tipus d’obra; la data d’inici i, si és el cas, de finalització de les obres; el pressupost, i s’incorporen, adjunts, documents relacionats amb l’obra.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assenyalat que es tracta “d’un pas endavant significatiu en la nostra voluntat d’oferir al màxim d’informació a la ciutadania, de forma transparent i clara”. En la mateixa línia, el regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha indicat que és “una eina que serà molt útil per tenir una fotografia ràpida i real, en tot moment, de les actuacions en obres a la ciutat”. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)