Notícies i comunicats

08/05/2018

El Temps de Flors de Girona comptarà amb una campanya de donació de sang

Per primera vegada, el Banc de Sang participa al Temps de Flors de Girona del 12 al 19 de maig.

El Banc de Sang farà una campanya especial a l’Hospital Dr. Josep Trueta durant el Temps de Flors de Girona. Del 12 al 19 de maig, tots aquells que vagin a donar sang a l’hospital rebran d’obsequi una planta, gràcies a la col·laboració de Temps de Flors i el Banc de Sang i Teixits. D’aquesta manera, es vol agrair als donants de sang el seu gest altruista.

Es podrà donar sang en horari habitual del Banc de Sang de l’hospital: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 14 hores.

El Temps de Flors és un esdeveniment amb una identitat pròpia de la ciutat de Girona. Des del Banc de Sang, volem que Girona també tingui una identitat com a ciutat solidària, per això animem a tothom que pugui que s’apropi a donar sang.

La sang, sempre necessària
Cada dia es necessiten entre 800 i 1.000 donacions de sang a Catalunya per cobrir les necessitats dels hospitals. Per poder donar sang s’ha de tenir 18 anys o més, pesar més de 50 kg, estar bé de salut i, en cas de ser dona, no estar embarassada.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)