Notícies i comunicats

18/05/2018

Girona es promociona com a destinació de turisme de negocis a la fira IMEX de Frankfurt

La ciutat i el Palau de Congressos han estat presents aquesta setmana en un dels esdeveniments de referència en l'àmbit europeu pel que fa a congressos i turisme de reunions.

Aquesta setmana Girona ha participat com a destinació de turisme de negocis a la fira IMEX de Frankfurt. D’aquesta manera, la ciutat i el Palau de Congressos han tingut l’oportunitat de promocionar-se en un dels esdeveniments de referència a Europa pel que fa a congressos i a turisme de reunions.

 

IMEX, que ha tingut lloc enguany lloc del 15 al 17 de maig, és una de les fires europees més importants en l’àmbit dels congressos, convencions, reunions i esdeveniments d'incentius i hi participen més 3.500 empreses de 150 països diferents. Durant els 3 dies de la fira es concerten més de 65.000 reunions entre els 4.000 compradors (hosted buyers) i els proveïdors o expositors que representen les diferents destinacions internacionals, entre els quals hi ha Girona i el Palau de Congressos.

 

Des de l’any 2013, tots els serveis que ofereix la ciutat de Girona als organitzadors professionals de congressos i a les agències d’esdeveniments es presenten a Frankfurt en un mostrador de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme sota el nom comercial de Catalunya Convention Bureau.

 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha manifestat que “des de l'Ajuntament de Girona s'està fent una clara aposta de promoció internacional de la ciutat en el segment del turisme de negocis i a través de l’assistència a fires com aquesta podem visibilitzar la ciutat de Girona per un costat i, per l'altre, sota la marca Girona Congress Centre & Convention Bureau, podem promocionar el Palau de Congressos, la Fira de Girona i tots els hotels de la ciutat que són membres de l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial”.

 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)