Notícies i comunicats

25/05/2018

L'equip de govern de l'Ajuntament de Girona rep l'alcalde de la ciutat francesa de Serris, Philippe Descrouet

La trobada entre els representants dels dos municipis ha tingut lloc aquest matí al consistori gironí.

Font: Ajuntament de Girona

Els regidors i regidores de l’equip de govern de l’Ajuntament de Girona han rebut aquest matí l’alcalde de la ciutat francesa de Serris, Philippe Descrouet, que s’ha desplaçat a la ciutat juntament amb membres del seu govern. La reunió, que ha tingut lloc a la Sala de Junta de Govern Local de l’edifici consistorial, ha servit per dibuixar possibles col•laboracions entre les dues ciutats i ambdós governs han compartit impressions sobre diversos aspectes d’actualitat dels dos municipis.

Després de la reunió, els representants de la ciutat de Serris han fet una visita guiada per la ciutat i han visitat altres institucions de Girona. Els delegats de l’Ajuntament de Serris que han assistit a la trobada són el vicealcalde per a la Prevenció, laSeguretat i l’Acció Social, Luc Chevalier; la vicealcaldessa d’Educació i Afers Escolars, Noura Bellili; la vicealcadessa de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Cultura, Dominique Brunel; el regidor per a la Vida Associativa i l’Animació de la Vida Social, Servais Yahouédéou, i el regidor d’Esports, Henry Pérez.

El municipis de Serris es troba dins del sector de Marne la Vallée, pròxim a París, forma part de l’aglomeració de la Val d’Europe i té 8.350 habitants.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)