Notícies i comunicats

19/08/2019

L'Ajuntament de Girona augmenta un 16% el nombre de places d'activitats de la Xarxa de Centres Cívics de cara al curs vinent

Les preinscripcions per participar en algun dels més de 870 cursos oferts estaran obertes de l'1 al 15 de setembre.

L’Ajuntament de Girona oferirà més de 870 cursos i un total de més de 14.000 places a les activitats de la Xarxa de Centres Cívics de cara al proper curs 2019-2020. Les xifres representen un augment de més d’un 16% en el nombre de places respecte l’any anterior, quan se’n van oferir unes 12.000. Un any més, la programació és extensa, diversa i plural; de formats i disciplines diferents; amb cursos i tallers per a totes les edats, i accessible per preus, horaris i proximitat física.

“Els centres cívics s’han convertit en un important element cohesionador als barris i han aconseguit ser un punt de referència en el mapa mental de la ciutadania com a servei públic municipal proper”, ha destacat la regidora de Drets Socials de l’Ajuntament de Girona, Núria Pi.

Les preinscripcions per participar en les activitats estaran obertes de l’1 al 15 de setembre. El 16 de setembre, en aquelles activitats on la demanda superi l’oferta de places disponibles, es farà un sorteig mitjançant un sistema informàtic aleatori. Mentrestant, ja es pot consultar el llibret la programació al següent enllaç.

La Xarxa de Centres Cívics de Girona està formada pel Centre Cívic Sant Narcís, el Centre Cívic Onyar, el Centre Cívic Santa Eugènia, el Centre Cívic Pont Major, el Centre Cívic Pedret, el Centre Cívic Pla de Palau, el Centre Cívic Ter i el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal. En la confecció de les propostes que s’ofereixen hi ha participat tant la ciutadania com les entitats i els mateixos centres cívics.

Podeu consultar més informació sobre les activitats i sobre les inscripcions al web www.girona.cat/ccivics
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)