Notícies i comunicats

09/06/2017

Inauguració de l'exposició col·lectiva "Sortir-se de la línia"

El proper divendres 16 de juny a les 18 h al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar tindrà lloc la inauguració de l'exposició col·lectiva "Sortir-se de la línia"

Amb el comissariat de Rita Andreu, la mostra desplega als dos espais expositius del Bòlit els projectes d’Irene Bou, Azahara Cerezo, Anna Dot, Enric Farrés Duran, Mireia Ferron, Francesc Ruiz Abad, Irene Solà i Damià Vives i s’escampa per la ciutat a través d’un recurs educatiu dissenyat per Lluis Sabadell Artiga.

L'exposició serà del 16 de juny a l'11 de setembre de 2017 al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar i al Bòlit_StNicolau.

“Sortir-se de la línia” s’ha realitzat en coproducció amb el MAC Mataró Art Contemporani on té previst d’inaugurar-se el 2018.

Els vuit projectes que la conformen parteixen de la idea d'errar un concepte que prové del llatí errare i que remet a l’acció de vagar sense rumb fix i, per derivació, a la idea d'anar errat, en el sentit de desviar-se o perdre la bona orientació intel·lectual o moral i que evoluciona com a sinònim d'equivocar-se.

Així, el procés creatiu d’algunes de les peces se situa en aquest vagareig, en aquesta acceptació de l’imprevist i d’una certa manca de control sobre la pràctica artística mentre que les altres sorgeixen directament de l’error o equívoc, incorporant-lo com a clau de lectura de la realitat.

L’exposició inclourà una publicació que aplegarà altres mirades sobre aquests vuit projectes de joves artistes del territori.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)