Notícies i comunicats

14/06/2017

L'Ajuntament de Girona enriqueix biològicament la llera de l'Onyar amb plantes de Temps de Flors

El cap de setmana passat es van plantar lliris grocs en diverses zones del tram urbà del riu procedents del muntatge fet per l'AMPA de l'Escola Annexa.

L’Ajuntament de Girona ha enriquit biològicament la llera del riu Onyar gràcies a algunes de les plantes utilitzades en el muntatge que l’AMPA de l’Escola Annexa va fer durant la 62a edició de Girona, Temps de Flors. Concretament, el cap de setmana passat es va fer una plantada de lliris grocs en diferents punts del recorregut urbà de l’Onyar amb la col·laboració de l’Associació La Sorellona.

 

“Des de l’Ajuntament, i concretament des de l’Àrea de Sostenibilitat, fa anys que es treballa per recuperar i reinvertir a la ciutat les plantes utilitzades en els projectes de Temps de Flors que puguin servir per enriquir el paisatge i els espais naturals de Girona”, ha subratllat el regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Girona, Narcís Sastre.

 

El lliri groc (Iris pseudacorus) és una planta autòctona aquàtica, pròpia de ribes sovint inundades d’estanys, llacunes i rius. És una de les plantes autòctones amb una floració més exuberant.


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)