Notícies i comunicats

19/06/2017

L'alcaldessa de Girona rep l'equip de benjamins d'hoquei sobre patins del GEiEG, campions de Catalunya aquest any

A la recepció, que tindrà lloc aquesta tarda al Saló de Sessions, també s'homenatjarà l'equip de prebenjamins, i els cadets i júniors de bàsquet del projecte GEIEGUNI.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, rebrà aquesta tarda l’equip de benjamins d’hoquei sobre patins del GEiEG per haver assolit la primera posició en el Campionat de Catalunya 2017. Durant la recepció, que se celebrarà avui a les vuit del vespre al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Girona, també es farà un reconeixement als jugadors prebenjamins d’hoquei sobre patins del club esportiu, que ahir van guanyar el torneig PRECAT.

En l’acte de reconeixement també s’entregaran diplomes als equips cadet i júnior de bàsquet del projecte GEIEGUNI per haver-se classificat per als Campionats d’Espanya.

A l’esdeveniment també hi participaran la regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el president del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), Francesc Cayuela, i el president de l’Uni Spar CityLift Girona, Llorenç Biargé.


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)