Notícies i comunicats

30/06/2017

Gala dels premis Girona és Esport

El divendres 30 de juny, a l'Auditori del Centre Cultural la Mercè.

El Centre Cultural La Mercè de Girona serà avui divendres 30 de juny a les vuit del vespre, l’escenari del lliurament dels Premis Girona és Esport 2017, una cita en la qual per cinquè any consecutiu es premiaran els millors esportistes, equips, clubs i directius de les comarques de Girona. A més, enguany s’atorgaran per primer cop els Premis Excel·lent de l’Esport Gironí.

Els Premis Girona és Esport, arriben enguany a la cinquena edició, repetint la fórmula ja impulsada els dos darrers anys, en la que es premiaran els diferents esportistes, equips i clubs de les comarques de Girona en l’àmbit general, i també de cadascuna de les vuit comarques gironines. La gala de lliurament dels Premis es fa avui divendres 30 de juny, coincidint amb el final de la temporada esportiva.

Els Premis Girona és Esport seguiran premiant, com ja han fet des que es van iniciar el 2013, els millors esportistes absoluts i de promoció masculina i femenina, el millor entrenador, el millor equip, el millor club i el millor directiu.


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)