Notícies i comunicats

27/06/2017

Biblioteques de Girona organitza demà una "invasió lectora" de la ciutat per part dels clubs juvenils de lectura

La trobada començarà a les 10 h als jardins de la Infància i des d'aquí es farà un itinerari per diferents espais on els joves llegiran i comentaran contes, llibres de poesia o àlbums il·lustrats.

Biblioteques de Girona ha organitzat demà una “invasió lectora” dels clubs juvenils de lectura de la ciutat. Els nois i noies participants en aquests clubs es trobaran i recorreran la ciutat durant tot el matí llegint i comentant alguns dels llibres que han treballat.

 

L’activitat començarà a les 10 h als jardins de la Infància. Els nois i noies participants en els clubs es concentraran al voltant de l’escultura Contra l’invasor per començar l’itinerari previst. Diferents ubicacions de la ciutat es convertiran en punts de lectura on els joves llegiran i comentaran contes, llibres de poesia o àlbums il·lustrats.

 

La primera parada del recorregut serà l’escultura Lletres toves, de Torres Monsó, ubicada a la plaça de Pompeu Fabra, des d’on se seguirà cap a la plaça de Josep Pla, la plaça dels Raïms, el claustre de la Catedral i, finalment, la presó del Museu d’Art de Girona, on els joves llegiran un conte de Prudenci Bertrana.

 

Aquesta acció s’ha ideat amb el format d’ “invasió lectora” amb l’objectiu principal d’ajudar a fer visible que els joves d’entre 13 i 17 anys sí que són lectors i trencar amb l’estereotip que lectura i joventut són pols oposats.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)