Notícies i comunicats

29/06/2017

Es reobre el parc de la Comtessa Ermessenda

L'Ajuntament de Girona ha portat a terme en els últims mesos una primera fase de remodelacions i actuacions a l'espai prioritzant les necessitats de la ciutadania i, en especial, dels veïns del barri.

Font: Ajuntament de Girona

Demà a la tarda (19 h), coincidint amb l’inici de la festa major del sector sud del barri de Sant Narcís, es reobrirà de nou el parc de la Comtessa Ermessenda. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona i regidor del barri de Sant Narcís, Joan Alcalà, participaran a l’activitat de reobertura de l’espai. 

L’Ajuntament de Girona ha portat a terme en els últims mesos una primera fase de remodelacions i actuacions a l’espai prioritzant les necessitats de la ciutadania i, en especial, dels veïns del barri. Les principals obres que s’han fet al parc han consistit en l’adequació dels terrenys per fer-lo més accessible i per afavorir-hi la mobilitat. S’han tret les ondulacions existents i s’ha pavimentat el sòl amb sauló i formigó. A més, s’han construït els desaigües i s’han instal·lat bancs per fer de l’espai una zona d’estada i de relació veïnal del barri. 

Properament s’executaran les obres de la part que encara quedarà per remodelar del parc. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)