Notícies i comunicats

30/06/2017

La quarta edició de la Cursa de la Dona de Girona espera superar les 7.000 participants

La prova es portarà a terme el proper 24 de setembre i les inscripcions es poden fer a partir d'avui.

Font: Ajuntament de Girona

La Cursa de la Dona de Girona confia superar les 7.000 participants en la quarta edició, que tindrà lloc el proper 24 de setembre. Així ho han explicat aquest matí la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols; el gerent d’Esports Parra, Antonio Parra, i el president del Club Atletisme Girona, Xavier Avellana. 

La prova, organitzada conjuntament entre l’Ajuntament de Girona i el Club Esportiu Esports Parra amb la col·laboració el Club Atletisme Girona, té una finalitat solidària, ja un euro de cada inscripció es destina a les entitats Grup Iris, de dones afectades amb càncer de mama, i a l’associació Guapes i Valentes. 

L’any passat 5.500 persones van recórrer els carrers de la ciutat, en el que va suposar el rècord de participació en una prova d’aquest tipus a Girona. “És una cursa que s’ha convertit en un esdeveniment de ciutat, en una prova de destinació de turisme esportiu i una de les activitats centrals de l’esport femení a la ciutat”, ha explica la regidora Isabel Muradàs. 

Enguany mantindran els 5 km de recorregut i els entrenaments previs cada dimarts que començaran el dia 1 d’agost. 

Les inscripcions per participar a la cursa es poden fer de forma telemàtica a partir d’avui mateix a través del web www.cursadeladonagirona.com. Del 28 d’agost al 14 de setembre es podran fer també de manera presencial en un espai que s’ubicarà a la plaça de Miquel Santaló. Per a les persones que no tinguin connexió a Internet a casa seva, s’habilitarà un punt per fer les inscripcions telemàtiques al Pavelló Municipal Girona – Fontajau, de dilluns a divendres de 9 a 14 h. En aquest espai caldrà fer el pagament de la inscripció mitjançant targeta de crèdit. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)