Notícies i comunicats

03/07/2017

L'Estació Espai Jove oferirà tot l'estiu un espai d'estudi assistit per a estudiants de batxillerat de la ciutat

L'equipament municipal, que està especialitzat en donar eines al jovent per afrontar amb garanties aquells moments en què han de prendre decisions transcendents per al seu futur, ha engegat una aula d'estudi amb l'objectiu de donar facilitats als joves de la ciutat per tenir èxit en els seus estudis.

Aquest estiu, els dimarts i dijous de juliol i agost de 10 a 13 h, L’Estació Espai Jove oferirà oberta i gratuïtament als joves estudiants de batxillerat de la ciutat un espai d’estudi dissenyat per afavorir la seva formació personal centrada en les actituds, els hàbits i les habilitats personals. Aquest espai està dirigit bàsicament als alumnes que han de recuperar alguna assignatura al setembre o han de preparar les PAU. 

Els alumnes participants tindran el suport de dos professors i també de voluntariat de l’Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la UdG. Per participar-hi cal apuntar-s’hi directament a través del sistema d’inscripcions en línia de la pàgina web: www.girona.cat/estacio  

Cal destacar també que aquesta no és l’única acció que L’Estació ha dissenyat per als estudiants de batxillerat. També hi ha en funcionament un servei de sol·licitud de beques d’estudis, un servei de suport per a fer el treball de recerca i el servei d’informació juvenil i d’orientació formativa. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)