Notícies i comunicats

12/02/2019

L'Ajuntament de Girona, la Fundació Marlex i el Girona FC impulsen el naixement de l'Escola Esportiva Girona Est

Aquesta tarda s'ha fet la presentació oficial de l'entitat, que compta actualment amb una setantena de jugadors d'entre 4 i 12 anys.

L’Ajuntament de Girona, la Fundació Marlex Human Capital i el Girona FC han impulsat de forma conjunta el naixement de l’Escola Esportiva Girona Est, que està coordinada per l’Associació per l’Atenció de Serveis i Solidaritat (AASS). El club s’ha constituït aquesta temporada i ja en formen part una setantena de jugadors d’entre 4 i 12 anys.

Durant la presentació oficial dels equips, que ha tingut lloc aquesta tarda al Camp Municipal de Futbol de Vila-roja, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha agraït tant a Marlex com al Girona FC la implicació en aquest projecte que uneix “esport i igualtat d’oportunitats” i ha subratllat la “importància de transmetre els valors a través de la pràctica esportiva”.

L’entitat compta actualment amb quatre equips de categories escoleta, prebenjamí, benjamí i aleví, amb un coordinador, quatre entrenadors i tres col·laboradors. Tots els equips, excepte l’aleví, ja han començat a competir aquest curs en la lliga del Consell Esportiu del Gironès.

L’Escola Esportiva Girona Est té com a objectiu esdevenir un mitjà d’integració i educació social als barris de Girona Est. Aquesta iniciativa se suma altres projectes amb la mateixa finalitat i adreçats als més joves del barri, com la proposta Música a l’Est, presentada la setmana passada i impulsada també per l’Ajuntament de Girona en col·laboració amb el Black Music Festival i la Casa de la Música del Gironès.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)