Notícies i comunicats

13/02/2019

L'arribada de l'home a la lluna, tema principal del concurs de punts de llibre que impulsa un any més l'Ajuntament de Girona

El certamen, que arriba enguany a la seva divuitena edició, busca promoure la lectura entre l'alumnat de primària de les escoles de la ciutat.

L'Ajuntament de Girona ha convocat la 18a edició del concurs de punts de llibre que cada any se celebra amb l'objectiu de promoure la lectura entre els nens i nenes de primària de les escoles de Girona. Enguany farà 50 anys que Neil Armstrong va trepitjar la lluna per primer cop quan va baixar de la nau Apol•lo XI. Per aquest motiu, el concurs valorarà especialment que els punts presentats estiguin inspirats en l’arribada de l’home a la lluna. Així, els escolars de la ciutat podran expressar la seva creativitat i participar alhora en la commemoració d’aquesta efemèride.

Cada escola pot presentar al concurs fins a 20 punts de llibre per cadascun dels tres cicles escolars -inicial, mitjà i superior-. En total, doncs, cada centre educatiu podrà concursar al certamen amb un màxim de 60 propostes.

Els punts s’hauran de fer arribar a qualsevol de les cinc biblioteques públiques de Girona des d’ara fins a les 20 h del dia 25 d’abril de 2019. L’acte de lliurament de premis es farà el dia 22 de maig, coincidint amb l’entrega de premis dels jocs florals, una festa dedicada als llibres i a la creació literària i enfocada al jovent.

Tots els centres de primària interessats poden consultar les bases al web www.bibliotequesdegirona.cat.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)