Notícies i comunicats

26/02/2019

L'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Girona protagonitza el quinzè volum de "Girona Fotògrafs"

El tinent d'alcaldia i regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas, participarà avui a la presentació del llibre (19 h – Sala Miquel Diumé).

L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Girona (AFIC) protagonitzarà el quinzè volum de la col·lecció “Girona Fotògrafs”. El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, participarà a la presentació del llibre, que es farà avui a les 19 h a la Sala Miquel Diumé del consistori.

El llibre recull la història i diverses fotografies de l’AFIC, creada el 1954 i que tenia com a activitat principal l’organització de concursos fotogràfics i l’associació de fotògrafs d’àmbit local, la major part dels quals amateurs.

La col•lecció “Girona Fotògrafs” té com a objectiu posar en valor l’obra de fotògrafs gironins o amb una producció fotogràfica vinculada a Girona. Per això s'han seleccionat aquelles fotografies que tenen un important valor documental, però també aquelles que han estat batejades com a fotografia d'autor, és a dir, les que presenten uns components lligats directament al seu valor artístic.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)