Notícies i comunicats

05/03/2019

La tercera edició de la Sea Otter Europe arribarà a Girona del 31 de maig al 2 de juny

L'esdeveniment, referent en l'àmbit ciclista internacional, es portarà a terme un any més a la zona del Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, i el director de la Sea Otter Europe Costa Brava – Girona Bike Show, Albert Balcells, han presentat aquest matí la tercera edició de la Sea Otter Europe.

L’esdeveniment, referent en l’àmbit ciclista i esportiu internacional, es portarà a terme a Girona del 31 de maig al 2 de juny i tornarà tenir com eix central de les activitats la zona del Pavelló Municipal Girona-Fontajau. Properament, es detallarà el calendari de proves, la programació d’actes i les marques participants.

“La nostra complicitat amb la Sea Otter és inqüestionable. En un territori com el nostre, referent en ciclisme, les xifres del anys anteriors avalen el nostre suport i que es tracta d’un projecte d’èxit i de futur que va lligat a l’esport, als hàbits de vida saludables i a la dinamització econòmica”, ha remarcat l’alcaldessa.

Podeu consultar més informació sobre la Sea Otter Europe al web: www.seaottereurope.com

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)