Notícies i comunicats

05/03/2019

S'obre una nova convocatòria de les beques de la Fundació Joan Bruguera de Girona

Les sol·licituds per optar a les ajudes, d'un import total de 12.000 euros, es poden presentar fins al 17 d'abril.

L’Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria de les beques de la Fundació Joan Bruguera, en aquesta ocasió per al curs 2019-2020, que compten amb una dotació econòmica de 12.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria actual finalitza el 17 d’abril del 2019.

Les beques estan destinades a cursar estudis d’especialització i/o treballs d’investigació mèdica preferentment a la Universitat de Montpeller, però subsidiàriament també a altres centres mèdics. Se’n podran beneficiar totes aquelles persones que tinguin el Grau o la Llicenciatura en Medicina de qualsevol universitat catalana, en el termini dels cinc anys posteriors a l’obtenció del títol, o estudiants dels darrers cursos de la carrera, que siguin naturals de la ciutat de Girona o que hi tinguin la residència per un període no inferior a deu anys.

Els ajuts es concedeixen per una durada màxima cadascuna d’un any o curs acadèmic, amb possibilitat de demanar pròrroga per un curs o any addicional.

L’objectiu de la Fundació és avançar en l’excel·lència en el camp de la recerca i la innovació mèdica. Joan Bruguera, metge gironí del segle XV que va fundar a Montpeller un col·legi per a estudiants de medicina gironins, dóna nom a aquesta fundació cultural i docent formada per representants de l’Ajuntament de Girona, el Col•legi de Metges de Girona i la Universitat de Girona.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)