Notícies i comunicats

11/03/2019

S'adjudiquen les obres dels vestidors de la Policia Municipal i de la millora de la pavimentació dels carrers de Girona

La Junta de Govern Local va aprovar també la prestació dels subministraments de 376 arbres i de 694 lluminàries de tecnologia LED

En la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Girona de divendres es van aprovar les adjudicacions de les obres dels vestidors de la Policia Municipal i de la millora de la pavimentació dels carrers de Girona, a més dels subministraments de 376 arbres per plantar a la ciutat i de 694 lluminàries de tecnologia LED.

Pel que fa a les obres de reforma dels vestidors de la comissaria de la Policia Municipal, s’han adjudicat a l’empresa COMSA Service Facility Management SA per un import de 311.189,45 euros (IVA inclòs). El termini d’execució de les obres, un cop iniciades, serà de quatre mesos.

Aquestes actuacions es dividiran en cinc àmbits. En primer lloc, es farà una nova distribució dels vestidors i els serveis que comportarà que s’unifiquin els tres vestidors en un de sol i es reubiquin els banys i les dutxes. En segon lloc, s’actuarà en els espais vinculats als vestidors, com ara la zona de l’armer, la nova sala d’objectes perduts i el bany de les garjoles, a més d’espais de magatzem diversos. En tercer lloc, s’instal•larà un elevador adaptat que comunicarà directament la planta baixa amb la planta primera i que significarà una millora significativa en l’accessibilitat i la mobilitat en l’edifici. En quart i cinquè lloc, es farà un reforç estructural per a una possible ampliació de l’edifici i es proposarà una millora de la instal•lació de calefacció i ACS.

En relació amb la pavimentació de diversos carrers de la ciutat, les obres s’han adjudicat a l’empresa Construccions Rubau SA per un import de 425.887,01 euros (IVA inclòs). Igual que en el cas anterior, el termini d’execució de les obres, un cop iniciades, serà de quatre mesos. Els barris on es portaran a terme els treballs d’arranjament de la calçada són Palau, Sant Narcís, Montjuïc, Mercadal, Germans Sàbat, Fontajau, Pedret, Pont Major i l’Eixample.

Avui també s’ha adjudicat el subministrament de 376 arbres per plantar a la ciutat durant aquest any. L’empresa adjudicatària ha estat Cultius Mas Cuní SL per un import de 38.581,40 euros (IVA inclòs).

Per últim, s’ha adjudicat també el subministrament i la instal•lació de 694 lluminàries de tecnologia LED en l'enllumenat públic exterior del municipi de Girona, repartides en 11 actuacions i dividides en dos lots. Per un costat, un dels lots incloïa els carrers del Sector Est, el passeig de Canalejas, la rambla de Xavier Cugat, el carrer de Reggio Emilia, el carrer de Taialà i la plaça de l’Assumpció i s’ha adjudicat a l’empresa Etra Bonal SA per un import de 103.162,93 euros (IVA inclòs).

Per l’altre costat, el segon lot incloïa actuacions a la Gran Via de Jaume I, a l’avinguda de Lluís Pericot, a la zona de Mas Barril i Mas Abella, a la pujada de la Creu de Palau i al voltant de l’estadi de Montilivi. L’empresa adjudicatària ha estat també Etra Bonal SA per un import de 110.785,89 euros. Aquesta contractació es troba dins el programa d'ajudes per a la renovació de les instal•lacions d'enllumenat exterior municipal mitjançant la concessió d'un préstec reemborsable en 10 anys de l'Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE ).
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)