Notícies i comunicats

12/03/2019

Es crea un grup de treball per millorar les línies de bus de la ciutat de Girona

Està format per membres de l'Ajuntament de Girona, de Transports Metropolitans del Gironès, de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat, de la Universitat de Girona i la Federació d'Associacions de Veïns.

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà; el gerent de Transports Metropolitans del Gironès (TMG), Pere Casas; membres del comitè d’empresa de TMG; el cap del Servei Territorial de Transports de Girona, Albert Carenys, en representació de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de l’Àrea de Girona (ATM); el tècnic de l’Oficina Verda de la Universitat de Girona, Pep Juandó, i el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Girona, Josep M. Castanyer, han creat un grup de treball per començar a estudiar les línies de bus urbanes per tal de redefinir-les i millorar-les.

Aquest grup de treball s’ha reunit avui per segon cop i té com a objectiu pensar en una reforma integral de les línies de bus urbà perquè siguin més eficaces, puntuals i puguin cobrir al màxim les necessitats de la ciutadania. Les propostes sorgides d’aquest grup es traslladaran a la Taula de Mobilitat de la ciutat, que les debatrà per, posteriorment, afegir-les al Pla de mobilitat de Girona. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)