Notícies i comunicats

13/03/2019

S'obre la convocatòria per a la 15a edició del Concurs d'Aparadorisme i Decoració Interior de Girona, Temps de Flors

El termini per inscriure's a l'activitat s'acabarà el dia 9 d'abril.

Aparador guanyador de l'edició 2018

L’Ajuntament de Girona organitza, un any més, el Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior que aquest any 2019 arriba a la quinzena edició i coincideix amb la 64a edició de Girona, Temps de Flors. Les inscripcions per al concurs ja estan obertes i finalitzen el 9 d’abril.

El Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior, en el qual hi ha habitualment un centenar de participants, s’organitza amb l’objectiu principal de fomentar la implicació dels comerços i establiments en el marc de Girona, Temps de Flors.

El jurat del concurs estarà format per representants de l’Ajuntament, associacions de comerciants, associacions de restauració i hostaleria, i entitats vinculades al Girona, Temps de Flors. Els criteris que valoraran seran l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i la utilització de flors naturals en la composició de l’obra.

A banda del premi del jurat, i per sisè any consecutiu, hi haurà el premi popular que decidirà la ciutadania a través de les votacions fetes per Facebook. Al perfil de Girona Turisme (www.facebook.com/Turismegi), s’hi penjaran les fotografies dels aparadors participants per tal que, qui ho vulgui, pugui votar el que més li agradi.

Els comerços participants es podran identificar per un adhesiu que farà referència al concurs i que ubicaran als aparadors o a la porta principal de l’establiment. Així mateix la relació d’inscrits es podrà seguir a la pàgina www.gironatempsdeflors.cat

 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)