Notícies i comunicats

13/03/2019

L'Ajuntament de Girona proposa una cinquantena d'activitats per a joves aquesta primavera

Aquest divendres, 15 de març, s'obriran les inscripcions per a participar en la programació d'abril a juny de L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove.

L’Ajuntament de Girona proposa una cinquantena d’activitats per a joves aquesta primavera. La programació inclou cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, cinema, debats, divendres lúdics, concerts i mostres artístiques, entre altres, que es desenvoluparan entre els mesos d’abril i juny de 2019.

Aquest divendres s’obriran les inscripcions de les activitats que s’han programat als espais joves de la ciutat: L’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove.

L’Estació Espai Jove continuarà amb la novena edició del cicle de tallers de mobilitat internacional “El Rodamón”, les aules d’estudi per a alumnes de batxillerat i els grups de conversa de diferents idiomes. Un any més també dinamitzarà diferents propostes a l’Expojove, el saló de formació, ocupació i emprenedoria de les comarques gironines.

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos i tallers. Cal destacar-hi projectes com la Ràdio Atòmica i, pel que fa a la formació, oferirà novament tallers d’èxit escolar i d’orientació acadèmica. A l’equipament també s’hi desenvoluparà el recurs educatiu “Tabú”, una nova proposta que pretén ser una eina que ens permeti fer front a aquelles violències que s’han naturalitzat pel fet de ser quotidianes.

Per la seva banda, El Güell Espai Jove ha dissenyat un cop més diferents accions per fomentar la formació, participació i l’ocupació dels joves del barri de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís. Entre aquestes propostes, cal destacar les formacions professionalitzadores, cursos i tallers, activitats lúdiques i esportives i les sortides del grup excursionista jove. També es durà a terme la festa final de Unity, un projecte que ha girat entorn a la cultura hip-hop i que ha tingut una bona resposta de participació.

Tota la programació d’activitats és gratuïta i es pot consultar a les pàgines web que hi ha a continuació i les inscripcions es podran fer en línia a partir del proper divendres 15 de març.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)