Notícies i comunicats

14/06/2018

L'Escola Municipal d'Art de Girona protagonitza el Temps d'Art aquesta setmana amb dues classes magistrals de professorat del centre

Vicenç Huedo farà una sessió de dibuix a la Devesa aquesta tarda i Jordi Armengol i Manel Bayo sortiran a pintar "au plein air" a Sant Martí d'Empúries demà.

L’Escola Municipal d’Art de Girona (EMA) és la protagonista de les activitats d’aquesta setmana de Temps d’Art amb dues activitats dedicades a la pintura. El director de l’EMA, Jordi Armengol, i els dos professors del centre Vicenç Huedo i Manel Bayo protagonitzaran dues propostes que s’emmarquen enguany dins de la primera edició de la iniciativa cultural Temps d’Art a Girona.

Aquesta tarda (19 h) el pintor i professor de dibuix clàssic Vicenç Huedo farà una classe magistral al bell mig del parc de la Devesa per mostrar els detalls de la tècnica del dibuix. La classe coincidirà amb la darrera sessió del curs de Dibuix III d’enguany i estarà oberta a tothom.

Demà al matí (10 h) serà el torn de la sortida per pintar “au plein air” a Sant Martí d’Empúries. Una activitat que, sota la direcció de Jordi Armengol i Manel Bayo, proposarà a totes aquelles persones que s’hi hagin inscrit a expressar la seva creativitat en plena natura.

Les dues activitats són gratuïtes però requereixen d’inscripció prèvia.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)