Notícies i comunicats

15/06/2018

L'Aula d'escriptura tanca el curs 2016-2018

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas, va fer entrega ahir dels diplomes als 25 alumnes de la quarta promoció.

Ahir, dijous 14 de juny, l’Aula d’escriptura va celebrar l’acte de graduació de la quarta promoció d’alumnat de l’aula i el tancament del curs 2017-2018. El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas; la directora de l’Aula, Glòria Granell, i el cap d’estudis, Vicenç Pagés, van participar en l’acte.

El regidor va garantir el suport a la continuïtat del projecte per part de l’Ajuntament recordant que “el foment de l’escriptura i les humanitats formen part de les prioritats de l’àrea de cultura”. Per la seva banda, Glòria Granell va recordar que l’Aula ha servit per a què molts alumnes hagin après a escriure millor i a entendre més a fons les grans lectures de la literatura universal.

Des de la seva creació el 2013, l’Aula cada any ha omplert totes les places disponibles, la qual cosa confirma que la formació en la paraula escrita era un buit formatiu a la ciutat que ha quedat cobert i que aprendre’n és una necessitat important per a la ciutadania. Al costat de la formació de l’itinerari docent de l’Aula, el curs 2016-2018 ha generat propostes per a exalumnes, activitats vinculades a l’Escola Municipal d’Art i nombrosos cursos i conferències obertes a la ciutadania per aprofundir en el coneixement de la creació literària.

La propera campanya de matriculació pel curs 2018-2020 començarà el dilluns 2 de juliol. L’objectiu central de l’Aula d’escriptura és formar l’alumne en tècniques de redacció de textos, en escriptura creativa i en l’anàlisi de grans obres literàries. L’itinerari formatiu està format per quatre mòduls quadrimestrals que duren dos anys escolars.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)