Notícies i comunicats

10/11/2016

Voleu participar al Flashmob "Girona balla contra la violència de gènere" i teniu problemes per aprendre la coreografia?

La xarxa de centres cívics us pot ajudar amb els assajos oberts que s'han organitzat. Podeu venir als assajos o fer-ho des de casa amb el tutorial que s'ha editat. El flashmob es ballarà el 26 de novembre de 2016, a les 11 h, al parc de les Ribes del Ter amb motiu del 25N.

El 26 de novembre de 2016, a les 11 h, al parc de les Ribes del Ter de la ciutat de Girona (darrera del Pavelló Municipal Girona-Fontajau) tindrà lloc el Flashmob “Girona balla contra la violència de gènere” en el marc de les activitats que s’han organitzat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere (25 de novembre).

La idea d’aquest Flashmob és una proposta de “Vday.1 Billion Rising Revolution”, moviment global que treballa per aturar la violència envers les dones i les nenes i a la que diverses associacions gironines s’hi han adherit.

Aixequeu-vos, manifesteu-vos i balleu!

Podeu assajar la coreografia a casa amb el següent tutorial o bé venir als assajos que s’han organitzat als centres cívics de Girona (veure el calendari d'assajos).

Tota la informació del flashmob (calendari d'assajos, lletra de la cançó, tutorial i vídeo promocional) i també de la commemoració de la diada la trobareu a www.girona.cat/25denovembre

 

Promou: Grups de dones de l’Esquerra del Ter (Associació de Dones de l’Horitzó, Grup d’Intercanvi de Labors, Hora del Te, Entre Mans), Associació de Dones Rigoberta Menchú, Associació de Dones la Cata

Col·labora: Ajuntament de Girona (Consell Municipal d’Igualtat de Gènere, Xarxa de Centres Cívics) i Xarxa Dones Girona 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)