Notícies i comunicats

20/11/2018

Concurs "Fem un pessebre per Nadal". Curs 2018-2019

Les escoles i instituts que hi vulguin participar cal que s'inscriguin a La Caseta Serveis Educatius abans del dia 14 de desembre de 2018.

Per tal de fer conèixer i fomentar la tradició de fer pessebres, l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de l’Associació de Pessebristes de Girona, convoquen el concurs: “Fem un pessebre per Nadal” que es regeix per les següents bases.

Destinataris

Hi podran participar els centres d'Educació Primària i Secundària de la ciutat de Girona.

Condicions de participació

  1. La participació haurà de ser col·lectiva.
  2. Cada centre educatiu podrà presentar màxim un pessebre per categoria.
  3. Els centres s’han d’inscriure a través del Programa de Recursos Educatius en el termini establert a la corresponent convocatòria.

Característiques de l’obra

La tècnica per fer els pessebres ha de respondre fidelment al concepte de pessebre que ens va donar Joan Amades. Es recomana buscar alternatives a la molsa, com ara gespes artificials o naturals, sorra, pedres o bé molsa reutilitzada d'altres anys.

Termini de presentació de sol·licituds de participació

Els centres participants s’han d’inscriure per mail (caseta@ajgirona.cat) o per telèfon (972 22 18 66) a La Caseta- Serveis Educatius fins el 14 de desembre de 2018 i han de tenir finalitzats els pessebres en aquesta data.

A partir del dia 14 de desembre de 2018 el jurat passarà pels diferents centres que hagin fet la inscripció al concurs i estendrà acta de la seva proposta.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)