Notícies i comunicats

21/11/2018

S'inicia la selecció dels participants per a la Casa d'Oficis Arrels

Arrels, un programa de formació i treball en l'àmbit del medi ambient per a joves.

La Casa d’Oficis té com a objectiu la qualificació professional i la inserció laboral estable dels/de les joves participants, a través de la formació en alternança amb el treball, mitjançant la seva participació activa en la formació i les tasques que es duran a terme en el marc d’aquest programa.

Dins l’especialitat del medi ambient, s’oferirà formació en diverses branques: art i ornamentació floral, horta ecològica i dinamització de grups d’infants i s’impartirà el certificat de professionalitat d’Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria. Això permetrà al grup de joves desenvolupar la seva tasca laboral en els vivers municipals i les hortes de Santa Eugènia, participar d’esdeveniments com la gran exposició de Temps de Flors de Girona, entre altres, i col•laborar amb l’assessorament als horts escolars que s’ofereix des dels Serveis Educatius de l’Ajuntament de Girona.

La Casa d’Oficis inicia el 28 de desembre de 2018 i té una durada d’un any dividit en dues fases: una primera fase formativa en la que les persones participants reben una beca, i una segona fase laboral en la que estaran contractades mitjançant la modalitat de formació i aprenentatge.

Aquest mes s’inicia la selecció dels i les participants per a conformar un grup de deu persones que es beneficiaran d’aquesta acció. Per tal de formar-ne part cal residir als barris amb codis postals 17005 o 17006, tenir entre 16 i 24 anys, estar inscrit al SOC com a demandants d’ocupació, i tenir unes competències bàsiques que permetin seguir el programa formatiu.

El proper dimarts 4 de desembre a les 11 h a El Güell Espai Jove es realitzarà una sessió informativa oberta a totes aquelles persones que podrien estar interessades en conèixer el programa.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)