Notícies i comunicats

23/11/2018

L'Ajuntament de Girona, la Diputació i la Generalitat commemoren de forma conjunta el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

La psicòloga especialista en violències masclistes Alba Alfageme Casanova ha estat l'encarregada de llegir el manifest conjunt.

L’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat a Girona han commemorat aquest vespre de forma conjunta el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president accidental de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria, i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, a més d’altres representants institucionals i membres de la societat civil gironina.

La psicòloga especialista en violències masclistes Alba Alfageme Casanova ha estat l’encarregada de llegir el manifest conjunt. A continuació, el director teatral Àlex Rigola ha explicat la instal·lació Macho man, una peça de teatre documental creada per ell mateix i que parla sobre les diverses cares de la violència masclista. L’obra es pot veure aquests dies a la ciutat en el marc del festival Temporada Alta.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha tancat l’acte amb un parlament institucional previ al minut de silenci en record de les víctimes de violències masclistes. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)