Notícies i comunicats

26/11/2018

Girona Emprèn i el Punt Òmnia Girona, ubicat dins el Centre Cívic Onyar, faciliten l'accés a la realització de impressions 3D a projectes emprenedors

Les persones emprenedores assessorades pel servei Girona Emprèn poden sol•licitar realitzar una impressió 3D dels seus projectes o dissenys

El Punt Òmnia del Centre Cívic Onyar disposa actualment de dues impressores 3D. Gràcies a aquest nou equipament, es fomenta la creació digital a la ciutadania.

Girona Emprèn ofereix a les persones usuàries del servei la possibilitat de poder sol•licitar també la impressió dels seus projectes o dissenys. L’objectiu és fomentar i impulsar la innovació, així com facilitar l’accés a les eines de fabricació digital a projectes emprenedors.

Les persones que es troben en fase d’iniciació d’un projecte i que necessiten fer un prototip del disseny de producte que estan elaborant, podran sol•licitar als tècnics d’emprenedoria rebre formació i suport del Punt Òmnia per tal d’obtenir el seu protototip de la idea o projecte.

Les impressions són gratuïtes sempre que no passin d’una determinada dimensió. En cas que per la impressió es requereixi 200 grams de filament d’una bobina, o més, es valorarà el cost que haurà d’assumir la persona interessada.

Es preveu poder organitzar properament algun taller pràctic al Punt Òmnia, dirigit a persones emprenedores que vulguin introduir-se en el disseny i fabricació digital.


 


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)