Notícies i comunicats

29/11/2018

Presentació del Pacte del Temps de Girona a la comunitat educativa

Es va fer en el marc del Plenari del Consell Municipal d'Educació.

El passat 19 de novembre, en el marc del Plenari del Consell Municipal d’Educació (CEM), Xavier Peralta, consultor i psicòleg expert en reforma horària, va presentar a la comunitat educativa els objectius de l’Ajuntament de Girona com agent impulsor del Pacte del Temps a Girona.

Amb el Pacte del Temps es vol sensibilitzar la ciutadania que cal promoure canvis en l’organització i usos del temps per tal de facilitar l’adopció d’hàbits més saludables.

En l’àmbit de l’educació, i pensant en la salut dels infants i joves, es pretén incidir sobretot en la reorganització dels horaris dels àpats, del descans, i de la pràctica esportiva.

Representants de la comunitat educativa i dels grups polítics municipals van compartir la necessitat de promoure canvis en l’organització del temps a favor d’hàbits més saludables, i van concloure que cal un pla d’acció estratègic per aplicar els canvis i dotar als centres educatius dels recursos necessaris per dur-los a terme.

L’Ajuntament de Girona convocarà properament taules de treball amb la comunitat educativa per recollir propostes i sumar complicitats en la implementació de mesures de reorganització del temps.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)