Notícies i comunicats

30/11/2018

Arriba a la ciutat l'esdeveniment musical "La Mercè Experience" de la mà de la nova Associació Creativa d'Artistes de Girona d'EUMES

L'espectacle, que s'oferirà a La Mercè el dia 15 de desembre a les 17.30 h, tindrà com a cap de cartell l'artista egipci de renom internacional Raxon.

 El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas; el representant de l’organització Electrona, Joaquim Riera, i els representants de l’associació d’alumnes d’EUMES, Gerard Benito i Manel Díaz, han presentat aquest matí el primer espectacle de la nova Associació Creativa d’Artistes de Girona, “La Mercè Experience”. L’acte tindrà lloc el proper 15 de desembre, a les 17.30 h, al Centre Cultural La Mercè i que portarà un cartell ple d’artistes reconeguts de la música electrònica. 

L’esdeveniment es tracta d’una experiència única que acollirà centenars de persones per gaudir de la música electrònica i en què cal destacar la presència de Raxon, un artista egipci polivalent, protegit de Maceo Plex, que emplenarà el claustre del segle XVI de la Mercè amb els seus ritmes singulars i de línies melòdiques. Al seu costat hi haurà Agatha Pher, que serà la màxima representant nacional d’aquest esdeveniment i que és part d’una nova onada de música electrònica i una habitual de les millors sales de Barcelona, Eivissa i de la sala Florida 135. 

“Girona s’ha de nodrir d’electrònica i d’avantguarda, com a ciutat oberta a tots els llenguatges”, ha subratllat el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, alhora que ha volgut posar de relleu que “la ciutat ha de ser llavor de les experiències culturals creatives i aquest esdeveniment vol ser això, ja que parla un llenguatge que un sector important de la població vol, entén i el vol viure i per tant és imprescindible potenciar-lo”.

En l’espectacle també s’hi oferiran els concerts dels nous talents d’EUMES, Lluís Huguet i Néstor Florenciano, i amb residents dels esdeveniments electrònics més frescos de la ciutat, com són White Soxx de Solar Sound i Scoom Legacy, que va llançar el seu darrer disc en el segell d’Uner. Durant la sessió també s’oferirà un servei de càtering i cocteleria que pretén fusionar la combinació entre cultura i gastronomia. 

Les entrades són limitades i es poden comprar a www.electrona.cat

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)