Notícies i comunicats

03/12/2018

La Ruleta de l'Ocupació

Aquesta activitat organitzada pel Servei Municipal d'Ocupació, es va dur a terme el passat 27 de novembre.

El passat dimarts 27 de novembre el Servei Municipal d’Ocupació, va organitzar l’activitat anomenada la “Ruleta de l’Ocupació” en el marc de la 3a Setmana de la Ciutat Educadora (26 de novembre al 2 de desembre de 2018), promovent i oferint diferents activitats educatives per tal de millorar la xarxa de relacions de la ciutadania.

La Ruleta de l’Ocupació va ser una activitat divertida i dinàmica on les persones participants, a través del joc, es van familiaritzar amb conceptes relacionats amb l’ocupació i la recerca de feina. L’activitat es va realitzar durant tota la jornada i es tractava d’un joc on es competia per tal d’encertar les paraules de la ruleta relacionades amb l’ocupació i el món del treball.

Durant tot el dia van participar diferents grups d’alumnes del Centre de Formació d’Adults de Girona, de l’Institut Montilivi i de la Casa d’Oficis de jardineria de Treball als Barris i alumnes del Pla de Transició al Treball, entre d’altres. Es va repartir entre les persones participants “l’agenda per a l’ocupació”, una eina de gestió per a la recerca activa de feina i, alhora, que permet treballar els conceptes i paraules relacionades amb el món laboral.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)