Notícies i comunicats

12/12/2018

Girona acollirà diumenge la 12a Marató per a La Marató de TV3

L'Ajuntament de Girona, el Club Atletisme Girona i els Bombers de Girona organitzen de forma conjunta aquesta prova esportiva solidària.

L’Ajuntament de Girona, a través del Servei d’Esports, el Club Atletisme Girona i els Bombers de Girona organitzen aquest diumenge la 12a Marató per a La Marató de TV3. La prova té com a objectiu mobilitzar atletes populars i ocasionals, caminants i ciutadania en general per tal de fer un donatiu per a La Marató de TV3, enguany dedicada al càncer.

 

Com en els darrers anys, atletes del Club Atletisme Girona faran 37 voltes a un circuit urbà per completar el recorregut d’una marató (42,195 km) acompanyats per un binomi de bombers totalment equipats en modalitat de relleus. La finalitat de l’activitat és que la gent s’hi apunti en algun tram del recorregut i puguin acompanyar els atletes fent almenys una volta del total.

 

El centre neuràlgic de la marató serà la cruïlla del carrer de Santa Clara amb el carrer Nou. El tret de sortida serà a les 9.30 h des del carrer de Santa Clara (a l’alçada del pont de Pedra) i el circuit urbà que es recorrerà passarà pel carrer Nou, la Gran Via de Jaume I, l’avinguda de Ramon Folch, la plaça de la Independència i novament el carrer de Santa Clara.

 

A part de la marató es portaran a terme tallers per a mainada a càrrec del cos de Bombers. La totalitat de la recaptació es destinarà a La Marató de TV3.

 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)