Notícies i comunicats

04/01/2018

Recentment l'Ajuntament de Girona ha adquirit nous equips de so per posar-los al servei de les entitats de Girona

S'han programat unes formacions específiques per aprendre a utilitzar adequadament aquests equips. Aquesta formació serà requisit indispensable, a mig termini, per a la cessió dels equips de so.
La primera d'aquestes formacions es realitzarà el dissabte 27 de gener de 10 a 12h a l'Espai Marfà. És un curs gratuït.

Recentment s’han adquirit nous equips de so per posar-los al servei de les entitats de Girona. Per aquest motiu, s’han programat unes formacions específiques per aprendre a utilitzar adequadament aquests equips.

Aquesta formació serà requisit indispensable, a mig termini, per a la cessió dels equips de so. Per tant, si sou una entitat susceptible de voler utilitzar-los, us recomanem que capaciteu una o més persones de la vostra entitat que seran els encarregats i responsables de la seva utilització en les activitats que organitzeu a la ciutat.

Continguts del curs:

L’objectiu del taller és entendre el funcionament d’un equip de so, des del muntatge fins a l’ajustament i l’ús, per tal de treure’n el millor rendiment.

Aprendrem quin micròfon cal utilitzar en cada situació (veu, instrument, ambient), diferents configuracions d’altaveus (xerrades, música, concerts, etc.) i com evitar els principals problemes que poden sorgir (sorolls, feedbacks, etc.). No calen coneixements previs.

A càrrec de: Lluís Ferrer, tècnic de so

Ho coorganitza: Espai Marfà i Servei d'Associacionisme de l'Ajuntament de Girona

La primera d’aquestes formacions es realitzarà el dissabte 27 de gener de 10 a 12h a l’Espai Marfà. És un curs gratuït.

Si esteu interessats/des, us demanem que feu la inscripció en el següent enllaç:

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)