Notícies i comunicats

27/04/2018

Les entitats que volen tenir barraca a la Copa per les properes Fires de Sant Narcís podran presentar les sol·licituds a partir del 4 de maig

S'instal·laran un total de 21 parades de venda de menjars i begudes al punt neuràlgic de la festa major de la ciutat.

L’Ajuntament de Girona ha aprovat avui per Junta de Govern Local les bases reguladores de les condicions d’adjudicació, instal·lació i sistema de gestió de les parades de venda de menjars i begudes a la Copa durant les Fires de Sant Narcís 2018. Enguany s’instal·laran un total de 21 barraques a l’esplanada de la Copa, el punt central de la festa major de la ciutat.

Les sol·licituds per formar-ne part es podran presentar del 4 al 22 de maig. Podran participar-hi, per un costat, les entitats associacions i altres organitzacions cíviques, culturals i esportives amb un àmbit d’actuació local amb personalitat jurídica, sense afany de lucre, inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de Girona amb una antiguitat mínima de dos anys i, per l’altre, les associacions d’estudiants i el Consell d’Estudiants de la Universitat de Girona.

La regidora de Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha explicat que aquest any hi haurà dues parades menys a la Copa per motius de seguretat indicats pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. “Per nosaltres el més important és el benestar de les persones i vetllem per aconseguir-ho en els diferents esdeveniments que organitzem al llarg de l’any. Per aquest motiu, hem augmentat els metres lineals de sortides de la Copa per tal de garantir-ne àmpliament la seguretat”, ha remarcat.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)